یادداشت امروز
.::کلم الناس علی قدر عقولهم::.
گاهی وقتا انتقال یک تجربه یا ارائه نظری پیرامون یک مسئله ای مشخص، ولو اینکه صد در صد هم درست باشه میتونه تو یک جمعی یا حتی توی خانواده رد بشه این امر طبیعیه و دلایلی هم داره یکی از دلایلش میتونه فهم متفاوت انسان ها نسبت به مسائل پیرامون خودشون باشه که در این موقعیت هیچ کس را نمی توانیم به کج فهمی یا خدای نکره به نفهمی متهم کنیم. یکی دیگه از دلایلش میتونه تفاوت در تجریبات باشه انسانها دارای تجربیات متفاوت در زندگی خود می باشند در نتیجه یه جور فکر نمی کنند، یه عمل نمی کنند ویه جور به نتیجه نمی رسند.این دوسه خط را نوشتم تا برسم به این حدیث حضرت علی (ع)که می فرمایند:کلم الناس علی قدر عقولهم.
.:: حاج اقا تشکرم رو پس می گیرم!::.
امروز بعد از نماز رفتیم خدمت حاج اقا تا نسبت به موضع گیری هاشون بیشتر توجیه بشیم.در این بین یک نفری اومد جلو پیشانی حاج آقارو بوسید و گفت از مواضع شما بابت انرژی هسته ای تشکر می کنم.التماس دعا!همین جمله را گفت و رفت... با بچه ها رفتیم پیشش و گفتیم شما اصلا فهمیدید که ایشون چی گفت؟گفت نه!من این هفته آخرخطبه ها رسیدم و من تشکرم به خاطر هفته های پیش بود.وقتی که ماجرا رو توضیح دادیم یه دفعه رفت پیش حاج آقا و گفت:حاج آقا این طور که جوونا میگند وتوضیح دادند من تشکرم را پس می گیرم! حاج اقا هم عصبانی شد و گفت:پس شما چرا از من تشکر کردید؟ حرف های منا گوش نمی کنید و تشکر می کنید!این بنده خدا گفت:نه من تشکرم به خاطر مواضع شما در هفته های قبل بود و این هفته من به خطبه ها نرسیدم.بهرحال تشکرم رو پس می گیرم...
.::15 سال تبعید به خاطر مردم::.
این داستانک به نقل از یکی از اساتیدم هست:
یکی از یاران امام در اوایل تبعیدشون خدمت حضرت امام می رسند و از امام می خواهند که یه کم کوتاه بیایند و انقلابی و آتیشی صحبت نکنند؛ وقتی که این بنده خدا صحبتهایش تموم میشه،امام دستی به ریشهایشان می کشند و می فرمایند:نگران نباشید ملت پشتیبان ما هستند.این گذشت تا روز دوازدهم بهمن که امام به ایران آمدند، وقتی که خواص در فرودگاه خدمت امام می رسند، نوبت به دست بوسی ایشان که می رسه، امام می فرمایند،صبر کنید یادتونه شما اون روز این حرف را زدید و من هم این جواب را دادم ، این فرد می گوید بله، یادمه! امام می فرمایند من به خاطر همین یک جمله 15 سال تبعید شدم چونکه باید می گفتم خدا پشتیبان ماست نه ملت!
- ۹۴/۰۵/۰۸